Skip to content

Fedezze fel az elektromos autózás új dimenzióját a Duna Watt töltőivel!

Az elektromos járművek egyre népszerűbbek világszerte, és bár a töltési megoldások széles skálája elérhető, nem minden töltő kínálja ugyanazt a hatékonyságot. A Duna Watt elektromos autó töltője egyszerű, letisztult és rendkívüli módon felhasználóbarát, emellett számos előnnyel rendelkezik. Lássuk, mik ezek!

Kompakt kialakítás és rugalmas használat

A 11 kW-os Duna Watt AC töltő kompakt kialakítása révén és az 5 méter hosszú töltőkábel segítségével rendkívül egyszerűen integrálható különböző környezetekbe. Akár egy szűk garázsban, akár egy tágas vállalati parkolóban történik a telepítés, a töltő kis helyigénye és nagyfokú mozgathatósága lehetővé teszi, hogy mindenhol ideális megoldást nyújtson.

Egyszerű kezelhetőség

Ez a termék elektromos járművek lassú AC töltésére szolgál. Kialakítása letisztult és átlátható, sőt a töltés megkezdése sosem volt egyszerűbb. Ugyanis a Duna Watt töltők Plug and Play funkciójával elegendő csak bedugni a csatlakozót az elektromos járműbe és máris elindul a töltési folyamat.

Duna Watt ev töltő

Biztonságos töltési élmény

Az egyszerű kialakítás mellett a Duna Watt töltői több biztonsági védelemmel is el vannak látva, mint például a leesés elleni védelmi funkció. Emellett a töltők IP55 minősítése garantálja a megfelelő por- és vízálló képességeket a biztonságos beltéri és kültéri üzemeltetéshez és karbantartáshoz.

Megfizethetőség és hozzáférhetőség

A Duna Watt elektromos autó töltője nem csak kiváló minőségű, hanem ára is megfizethető. A házhozszállítást futárszolgálattal ingyenesen biztosítjuk, a telepítést pedig partnercégünk végzi, amelynek díja a telepítés helyszínén fizetendő.

A Duna Watt elektromos autó töltővel a jövőbe vezető út már nem csak zöld, hanem kényelmes és biztonságos is. Legyen részese Ön is a fenntartható közlekedés forradalmának!