Skip to content

Új fejezet nyílt a Duna Autónál: Lépjen be Ön is a Duna Watt világába!

A Duna Autó hosszú évtizedek óta a magyar autóipar egyik meghatározó szereplője. A cégcsoport azonban most óriási ugrással a fenntarthatóság és az energiatárolás mezejére lépett, és olyan új terület felé nyitott, amely történetében először nem kapcsolódik közvetlenül az autózáshoz: létrejött a Duna Autó cégcsoport új energetikai üzletága a Duna Watt.

A Duna Watt elsődleges fókuszterületei közé tartoznak az elektromos autótöltők és az intelligens energiatároló rendszerek, amelyek nem kisebb gyártók szállítanak, mint a Sunnic, a világ vezető akkumulátorgyártójának, CATL-nek és a globális okoseszközök gyártójának, a Xiaominak közös vállalata.

Az újonnan létrehozott ágazat mögött a nagymúltú Duna Autó cégcsoport áll, amely az elektromos autók létezése óta foglalkozik az e-autózással, és a legszélesebb elektromos autó kínálatot tudhatja magáénak Magyarországon. A vállalat tehát óriási tapasztalattal rendelkezik a területen. Sőt az új üzletágat nem kisebb misszió hívta életre, mint a zöld mobilitás jelentős előmozdítása Magyarországon, valamint az energiaváltás támogatása lakossági és üzleti ügyfelek számára. Célkitűzésük továbbá egy olyan szemléletformáló edukációs folyamat, amely támogatja az említett törekvéseket és közérthető gyakorlati információkat nyújt az energetikai eszközök előnyeivel és használatával kapcsolatban.

Az új üzletág a kezdetekben két jól elkülöníthető termékkategóriával lép piacra:

1.       Lakossági és vállalati ügyfelek számára a Duna Watt kiváló minőségű otthoni elektromos autótöltőket kínál, két év gyári garanciával és versenyképes árazással. A termékek megvásárolhatók az új Duna Watt webshopban.

2.       Mindazoknak továbbá, akik napelem rendszerek telepítésén gondolkoznak, esetleg már van is valamilyen rendszerük, az intelligens energiatárolók emelhetik új szintre az energiagazdálkodásukat. Mind a lakossági, mind az üzleti szintű energiagazdálkodás hatékonyságának gyökeres javításához hozzájárulhatnak az említett rendszerek, valamint segítségükkel elérhető a teljes energiafüggetlenség.

A Duna Watt szolgáltatásai nem egyszerűen a berendezések leszállítását foglalják magukba, ugyanis komplett tervezési tanácsadás, kivitelezés és szoftveres felügyeleti rendszerek adaptálása is a tevékenységi körébe tartozik.

A Duna Autó Csoport energetikai szektorba lépése nem csupán egy újabb üzleti kezdeményezés. Ez egy hatalmas mérföldkő a vállalat történetében, amely azt mutatja, hogy a Duna Autó mindig kész lépést tartani az új technológiákkal és az ügyfelek igényeivel. Ezzel a Cégcsoport a jövő technológiái felé nyit, és még több izgalmas lehetőséget hoz a fenntartható és tiszta energiaváltás terén.