DC elektromos
autó töltők

DC elektromos
autó töltő

Lakossági és üzleti felhasználásra egyaránt

Sunnic DC gyorstöltő állomás

Sunnic DC gyorstöltő állomás

Fedezze fel a jövő mobilitásának kulcsát!

Az elektromos DC töltők lehetővé teszik az elektromos járművek gyorsabb töltését az AC töltőkhöz képest. DC töltők vásárlását ajánljuk azoknak a vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik elektromos járműveket használnak és gyors töltési megoldásra van szükségük. Ideális lehetőség taxi- és szállítócégek, valamint nagy forgalmú töltőállomások számára, ahol a gyors töltés csökkentheti a várakozási időt. Ezenkívül azoknak, akik hosszabb utakat terveznek elektromos járművel, és minimalizálni szeretnék útközben a töltések idejét.

Igényekre tervezve

Találja meg a legjobb megoldást!

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen előnyei vannak a DC töltőknek az AC töltőkhöz képest?

A DC töltők sokkal gyorsabbak, így jelentősen csökkentik a töltési időt, ami különösen hasznos hosszabb utazások során. Ezek a gyors töltők közvetlen áramot (DC) biztosítanak az elektromos autó akkumulátorának, lehetővé téve a gyorsabb töltést, mint az AC (váltakozó áramú) töltők.

Mennyi idő alatt tölthető fel egy autó DC töltővel?

A töltési idő függ az autó akkumulátorának kapacitásától és a töltő teljesítményétől. Általában 20-30 perc alatt 80%-os töltöttséget lehet elérni.

Hol telepíthetők a DC töltők?

A DC töltők telepíthetők nyilvános helyeken, például autópálya pihenőhelyeken, bevásárlóközpontok parkolóiban, és vállalati flottakezelő központokban. Emellett telepíthetők otthon is, ha a felhasználónak gyors töltésre van szüksége.

Milyen biztonsági funkciókkal rendelkeznek a DC töltők?

A DC töltők számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, beleértve a túláram-védelmet, túlfeszültség-védelmet, rövidzárlat-védelmet és hőmérséklet-védelmet, hogy biztosítsák a biztonságos és megbízható működést.

Vágjon
bele most!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igazán az Ön igényeire szabott terméket ajánlhassuk!