Skip to content

Duna Watt: zöld jövő felé vezető új partnerségek és beruházások

Izgalmas kezdet

A Duna Watt mozgalmas első félévet tudhat maga mögött. Üzletágunk megalapítása óta számos új partnerséget kötöttünk annak érdekében, hogy termékportfóliónkat a piaci igények szerint alakíthassuk, és magas minőségben szolgálhassuk ki ügyfeleinket. Célunk, hogy irányt mutassunk és fontos lépéseket tegyünk egy zöldebb és fenntarthatóbb jövő felé.

Bővülő termékkínálat

A Duna Watt termékpalettája folyamatosan bővül. Kínálatunkban magas minőségű elektromos jármű töltők, lakossági és üzleti felhasználásra szánt energiatárolók, napelemek, inverterek és hőszivattyúk találhatók, amelyekkel új fejezetet nyitunk az elektromobilitás és energiatárolás területén Magyarországon. Legnagyobb partnereink és beszállítóink a Sunnic, a CATL, a Cecep Solar, a BYD Solar és a Potis Edge.

Emellett célul tűztük ki anyavállalatunk új, budakalászi telephelyének zöldebbé tételét. Ez az első közös projektünk a Sunnic-kal, amely számos új lehetőséget nyit meg számunkra. Célunk, hogy a legmodernebb és legfenntarthatóbb technológiákat alkalmazzuk, amelyeket hamarosan partnereink és ügyfeleink is megismerhetnek.

Zöld beruházás a jövőért

Az új, 90.000 négyzetméteres budakalászi telephely építése és üzemeltetése során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre. Célunk Magyarország legnagyobb e-mobilitási szolgáltató és kompetenciaközpontjának létrehozása, amely elsősorban az autók számára kínál majd teljes körű szolgáltatást.

A főépület három egységből áll: egy márkaközpont bemutatóteremmel, egy oktatóterem és egy 6000 négyzetméteres félig robotizált okos raktár. Az 500 kWp-es Cecep Solar napelempark a telephely energiaigényének jelentős részét fedezi majd, így nagymértékben csökkenti az üzemeltetési költségeket és a környezeti terhelést is. Elektromos autó töltőparkunkban kezdetben 13 Sunnic töltőt helyezünk üzembe, melyekből 10 db 22 kW-os AC töltő, 3 db 160 kW-os nagyteljesítményű DC töltő.

Bemutató és tapasztalatszerzés

Az új telephely kiváló lehetőséget biztosít az érdeklődőknek, hogy személyesen is megtekinthessék és kipróbálhassák a legújabb termékeinket és technológiákat:

  • CECEP Solar napelemek
  • Sunnic (CATL) energiatárolók: az intelligens energiatárolás csúcsa
  • AC és DC töltők: teljes körű töltési megoldások elektromos járművek számára otthoni és kereskedelmi használatra.

Központi elhelyezkedés és kiváló megközelíthetőség

A budakalászi telephely központi elhelyezkedése ideális lesz ügyfeleink számára. Az M0 autópálya közelsége lehetővé teszi, hogy az ország minden részéről és a szomszédos országokból is könnyen megközelíthető legyen, beleértve Szlovákiát, Ausztriát, Szlovéniát, Horvátországot, Szerbiát, Romániát és Ukrajnát.

További információk

A projekt részleteiről folyamatosan tájékoztatást adunk oldalunkon. A komplexum megnyitóját és átadását szeptemberre tervezzük. Hamarosan várjuk tehát látogatóinkat új budakalászi telephelyünkön, hogy közösen alakíthassuk a fenntartható jövőt! A Duna Watt és Sunnic együttműködésének köszönhetően új korszak kezdődik a fenntartható energiahasználat terén. Látogasson el hozzánk, és ismerje meg a jövő zöld technológiáit!