Skip to content

Duna Autó és a Sunnic: Az elektromobilitás új korszaka Magyarországon

Jelentős mérföldkövet ünnepelt a Duna Autó amikor stratégiai partnerséget kötött a kínai Sunnic vállalattal. A Sunnic, a világelső CATL akkumulátor gyártójának és a Xiaomi globális okoseszközök gyártójának közös vállalata. Az együttműködés kiemelkedő jelentőségű a Duna Autó Cégcsoport számára, mivel lehetővé teszi, hogy a vállalat megnyissa kapuit a gyorsan fejlődő energetikai piacon, és bővítse a már sokszínű portfólióját egy új, potenciálisan jelentős növekedési potenciállal bíró területtel.

Sunnic termékeinek és szolgáltatásainak importőri tervékenységét a Duna Autó Cégcsoport új leányvállalata, a Duna Watt látja el Magyarországon. Az új vállalat szakértői csapata felel a termékek értékesítési és disztribúciós folyamataiért. Ezzel egyidőben a Sunnic budapesti központja műszaki tanácsadással és ügyfélszolgálati támogatással segíti az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását.

A Sunnic kiváló új lehetőségeket kínál mind lakossági, mind az üzleti felhasználók számára, hiszen kimagasló minőségű elektromos autótöltők, valamint intelligens energiatároló rendszerek érhetők el termékportfóliójában. A partnerség a berendezéseken kívül komplett tervezési tanácsadást, kivitelezést és szoftveres felügyeleti rendszerek integrálását is nyújtja az érdeklődők számára, biztosítva ezzel, hogy az ügyfelek teljes körű támogatást kapjanak.

A Duna Autó Közép-Kelet-Európa egyik vezető autókereskedő vállalataként a legszélesebb elektromos autó kínálattal rendelkezik az országban. A közel 35 éves vállalat szemléletéhez tökéletesen illeszkedik a Sunnic elkötelezettsége a magas minőségű elektromos jármű töltők, valamint a lakossági és kereskedelmi termékek iránt. A két cég együttműködése új lehetőségeket teremt az elektromobilitás és az energiatárolás terén Magyarországon. Mindkét vállalat elkötelezett a zöld technológiák terjedése mellett, és közös erővel hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

Ez is érdekes lehet!

termek_kep001

SUNNIC elektromos autó töltő, AC 22kW

289 000 Ft

Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
termek_kep001

SUNNIC elektromos autó töltő, AC 11kW

279 000 Ft

Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki