Lakossági
Energiatároló
Termékek

Energiatároló rendszer megoldásaink egyedi igényhez

Lakossági
Energiatároló
Termékek

Energiatároló rendszer megoldásaink egyedi igényhez

Háromfázisú hybrid inverter, 5-10 kW

Háromfázisú hybrid inverter, 5-10 kW

PotisEdge lakossági energiatároló megoldás

PotisEdge lakossági energiatároló megoldás

Fedezze fel a jövő energiagazdálkodását!

Forradalmasítsa otthoni energiafelhasználását lakossági energiatárolóinkkal, melyek lehetővé teszik a napenergia hatékony tárolását és felhasználását.

Ezek a környezetbarát eszközök nemcsak jelentős költségmegtakarítást biztosítanak, hanem segítenek függetlenedni a hagyományos energiaszolgáltatóktól is. Ideális választás mindazoknak, akik szeretnék csökkenteni energiafogyasztásukat és hozzájárulni egy fenntartható jövő építéséhez.

Fedezze fel, hogyan teheti otthonát környezetbaráttá és költséghatékonnyá lakossági energiatároló rendszereinkkel!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az otthoni energiatároló rendszer?

Az otthoni energiatároló rendszerek lehetővé teszik, hogy a megújuló energiaforrásokkal (például napelemekkel vagy szélerőművekkel) termelt energiát eltároljuk, majd szükség esetén, például éjszaka vagy felhős időben felhasználjuk.

Milyen előnyei vannak az otthoni energiatárolásnak?

Az otthoni energiatárolással megvalósítható az energiafüggetlenség, hiszen a saját megtermelt energia bármikor felhasználható, így nem szükséges a hálózatról vásárolni. Az energiatárolás segíthet áramszünet esetén is, biztosítva a folyamatos otthoni energiaellátást. A tárolt energia használata ezen kívül hozzájárul a fenntarthatóbb életmód kialakításához és a környezetvédelemhez, hiszen megújuló energiaforrások használatán alapszik, valamint használatával jelentősen csökkenthetők az áramköltségek.

Milyen villamosenergia-termelési technológiákkal integrálhatók a tárolórendszerek?

A BESS (akkumulátoros energiatároló rendszerek) különösen hasznosak a megújuló energia termelő rendszerekkel, például napelemes rendszerekkel együtt, amelyeknél a termelés csúcsidőszakai nem feltétlenül vannak szinkronban a felhasználók igényeivel. Ezekkel az eszközökkel tehát lehetőség van a felesleges villamos energia tárolására, majd szükség esetén felhasználására. Használhatók lakossági, háztartási megújuló rendszerekkel együtt, vagy nagyléptékű, ipari rendszerekkel együtt.

Mennyi energiát tud tárolni az akkumulátor rendszer?

Az akkumulátor rendszerek kapacitása változó, általában kilowattórákban (kWh) mérik. Az otthoni energiatároló rendszerek különböző méretekben érhetőek el kisebb háztartásoktól egészen a nagyobb házak szükségleteinek megfelelően. A tárolt energia mennyisége pedig az adott rendszer méretétől függ.

Milyen hosszú az energiatároló akkumulátor élettartama?

Az akkumulátorok élettartama változó, általában 10 és 20 év közötti időtartamra tehető. Az élettartamot számos tényező befolyásolja, például a rendszer használati módja és a töltési és kisütési ciklusok gyakorisága.

Mennyi helyre van szükség az akkumulátorok elhelyezéséhez?

Az akkumulátorok méretétől függ. A modern otthoni rendszerek kompaktak, dizájnosak, így könnyen illeszthetők egy házba vagy garázsba.

Miért érdemes az energetikai tároló rendszert a Duna Wattnál vásárolni?

A teljes körű szolgáltatás miatt például: A Duna Watt nem csupán termékeket kínál, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Vágjon
bele most!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényekre szabott terméket ajánlhassuk!