Napelem

Napelem

Mono-kristályos Solar Modul (54Cellás)

Mono-kristályos Solar Modul (54Cellás)

Mono-kristályos Solar Modul (72cellás)

Mono-kristályos Solar Modul (72cellás)

Fedezze fel napelemes rendszereinket!


Használatukkal jelentős energiamegtakarítást és környezetbarát energiafelhasználást érhet el.
Korszerű technológiánkkal otthona vagy vállalkozása energiafüggetlenné válhat, miközben csökkenti az ökológiai lábnyomát. Tegye zöldebbé otthonát vagy vállalkozását a legújabb technológiával!

Az elektromos DC töltők lehetővé teszik az elektromos járművek gyorsabb töltését az AC töltőkhöz képest. DC töltők vásárlását ajánljuk azoknak a vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik elektromos járműveket használnak és gyors töltési megoldásra van szükségük. Ideális lehetőség taxi- és szállítócégek, valamint nagy forgalmú töltőállomások számára, ahol a gyors töltés csökkentheti a várakozási időt. Ezenkívül azoknak, akik hosszabb utakat terveznek elektromos járművel, és minimalizálni szeretnék útközben a töltések idejét.

Igényekre tervezve

Találja meg a legjobb megoldást!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora a CECEP 54 és 72 cellás mono-kristályos napelem modul maximális teljesítménye?

Az 54 cellás modul maximális teljesítménye 400-415W, a 72 cellás modul maximális teljesítménye pedig 530-555W, amely kiemelkedően magas hatékonyságot biztosít.

Milyen hatékonysággal működnek a modulok?

A modul hatékonysága 20.5% és 21.1% között változik, ami magas energiaátalakítási arányt jelent.

Hogyan teljesít a modul gyenge fényviszonyok között?

A CECEP 54 és 72 cellás modulok kiváló teljesítményt nyújtanak gyenge fényviszonyok között is, például felhős időben, reggel és naplementekor.

Mennyire megbízhatóak és tartósak ezek a termékek?

Minden CECEP solar modul IP68 minősítéssel rendelkezik, amely biztosítja a víz- és porállóságot, valamint ellenáll az extrém szél- és hóterhelésnek is.

Milyen garanciákat nyújt a CECEP 54 és 72 cellás moduljaira?

A gyártó garanciát vállal, hogy az első évben a teljesítmény nem csökken 98%-nál kevesebbre. A termék anyagaira és teljesítményére 12 év garancia vonatkozik, és 25 év alatt a teljesítmény nem csökken 84.8%-nál kevesebbre.

Milyen tanúsítványokkal rendelkeznek ezek a solar panelek?

A CECEP 54 cellás modul rendelkezik IEC61215, IEC61730 és CE tanúsítványokkal, amelyek nemzetközileg elismert minőségi szabványok.

Vágjon
bele most!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igazán az Ön igényeire szabott terméket ajánlhassuk!