Skip to content

Lakossági
energiatároló
rendszerek

Lakossági
energiatároló
rendszerek

Fedezze fel lakossági energiatároló és inverter megoldásainkat, amelyekkel nemcsak csökkentheti az energiaköltségeit, de biztosíthatja otthona energiafüggetlenségét is. Innovatív technológiánkkal maximális hatékonyságot és megbízhatóságot kínálunk minden háztartás számára.

Lakossági energiatároló, fehér színben és letisztult designnal

Otthonra
optimalizált
rendszer

A méretek, kapacitások és formátumok egyedülálló választékával olyan optimális rendszer tervezhető, amely megfelel az egyedi igényeknek, így a legtöbb hozható ki a napelemes rendszerből.
Kiemelkedő hatékonyság

Akár 95% feletti hatékonysággal működik, minimalizálva az energiaveszteséget.

Egyszerű telepítés
Könnyen telepíthető otthonában, és kompatibilis a legtöbb energiaforrással.
Környezetbarát működés

Megújuló energiaforrásokkal kombinálva még zöldebbé teheti otthonát.

Otthoni energiatároló rendszerek

Energiatároló rendszereink segítségével kialakítható akár a teljes energiafüggetlenség, valamint használatuk anyagi megtakarítást jelenthet a családok számára. 

Lakossági tárolási rendszer megoldások

Igényekre tervezve

Találja meg velünk a legjobb megoldást!

Társasház külső képe előtte fákkal
Társasház
Fiatal pár néz egy nagy fehér lapon lévő tervrajzot, mögöttük napelem látható. A férfi fehér pólót és napszemüveget visel, a lány fehér blúzt és farmert.
Egyéni igény
Egy család háttal látható két kicsi gyerekkel, előttük a házuk napelemekkel a tetőn
Családiház

Az energiatárolók segítenek csökkenteni az elektromos áram költségeket, mivel a szükségesen felül termelt energia tárolásával és későbbi felhasználásával kevesebb energiát kell a központi hálózatról vásárolni.

Energiatárolóink hosszú élettartammal rendelkeznek és kevés karbantartást igényelnek, ezáltal hosszútávú befektetésként szolgálhatnak, melynek megtérülése az évek során folyamatosan nő.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az otthoni energiatároló rendszer?

Az otthoni energiatároló rendszerek lehetővé teszik, hogy a megújuló energiaforrásokkal (például napelemekkel vagy szélerőművekkel) termelt energiát eltároljuk, majd szükség esetén, például éjszaka vagy felhős időben felhasználjuk.

Milyen előnyei vannak az otthoni energiatárolásnak?

Az otthoni energiatárolással megvalósítható az energiafüggetlenség, hiszen a saját megtermelt energia bármikor felhasználható, így nem szükséges a hálózatról vásárolni. Az energiatárolás segíthet áramszünet esetén is, biztosítva a folyamatos otthoni energiaellátást. A tárolt energia használata ezen kívül hozzájárul a fenntarthatóbb életmód kialakításához és a környezetvédelemhez, hiszen megújuló energiaforrások használatán alapszik, valamint használatával jelentősen csökkenthetők az áramköltségek.

Mennyi energiát tud tárolni az akkumulátor rendszer?

Az akkumulátor rendszerek kapacitása változó, általában kilowattórákban (kWh) mérik. Az otthoni energiatároló rendszerek különböző méretekben érhetőek el kisebb háztartásoktól egészen a nagyobb házak szükségleteinek megfelelően. A tárolt energia mennyisége pedig az adott rendszer méretétől függ

Milyen hosszú az energiatároló akkumulátor élettartama?

Az akkumulátorok élettartama változó, általában 10 és 20 év közötti időtartamra tehető. Az élettartamot számos tényező befolyásolja, például a rendszer használati módja és a töltési és kisütési ciklusok gyakorisága.

Mennyi helyre van szükség az akkumulátorok elhelyezéséhez?

Az akkumulátorok méretétől függ. A modern otthoni rendszerek kompaktak, dizájnosak, így könnyen illeszthetők egy házba vagy garázsba.

Milyen karbantartási feladatokkal jár az otthoni energiatároló rendszer?

Általában minimális, például időszakos ellenőrzések és a szoftverfrissítések.

Miért érdemes az energetikai tároló rendszert a Duna Wattnál vásárolni?

A teljes körű szolgáltatás miatt: A Duna Watt nem csupán termékeket kínál, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Vágjon
bele most!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igazán az Ön igényeire szabott megoldást ajánlhassuk!

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt a legjobb megoldást találjuk meg!